Werkwijze

Particulier:

Al onze projecten – zowel houtskeletbouw als loghouses – worden voor onze opdrachtgeveren op basis van uw specifieke wensen ontworpen en gefabriceerd. Alle onderdelen van uw bouwproject worden in onze fabriek in Litouwen voor u helemaal op maat gefabriceerd. Zo kunt u dus bijvoorbeeld zelf bepalen hoe hoog de wanden worden of welke helling het dak heeft . Maar voordat de productie van uw bouwproject kan worden gestart nemen wij het ‘programma van eisen’ met u door. Hiervoor maken wij graag een afspraak met u om een aantal zaken met u door te nemen en te bespreken. We stemmen het volgende met u af:

-Waar wilt u de houtbouwoplossing voor gebruiken?
-Heb u al een idee voor de uitvoering of is er al schetsontwerp?
-Is er een bouwvergunning nodig?
-Heeft u misschien speciale wensen waar we rekening mee moeten houden?

Nadat onder meer bovenstaande punten zijn besproken, kan Eco Bouwprojecten een prijsindicatie maken voor uw bouwproject. Indien deze indicatie binnen uw budget past dan zullen we vervolgens volgende fases doorlopen:

- Maken van ruwe ontwerptekeningen
- Bespreken van deze eerste ontwerptekeningen
- Eventueel aanpassen van de eerste tekenfase
- Aanvragen indien nodig van de bouwvergunning
- Opstellen van een koopcontract
- De productie van uw bouwproject
- Het bouwen van uw bouwproject


Zakelijke markt

Ook projectontwikkelaars, bouwbedrijven en woningcorporaties hebben inmiddels hun weg gevonden naar Eco Bouwprojecten. Eco Bouwprojecten heeft de capaciteit om snel grotere aantallen bouwprojecten te realiseren. Zo hebben wij een jaarcapaciteit om 120 houtskeletbouw woningen met een oppervlakte van 150m2 te produceren en 30 gelamineerde of massieve Loghouses. Ook voor de renovatie van houtbouwprojecten kunt u bij ons terecht voor een goed advies en uitvoering van deze werkzaamheden. Ook biedt Eco Bouwprojecten een passende oplossing voor prefab bergingbouw, deze zijn bij uitstek geschikt voor nieuwbouwprojecten of renovatieprojecten. Wij denken graag met u mee in het ontwikkelen van uw project. Neem gerust eens contact met ons op een de mogelijkheden te bespreken.