Over loghouses

Eco-bouwprojecten heeft zich gespecialiseerd in het leveren en bouwen van (prefab)woningen, recreatiewoningen, schuren, verenigingsgebouwen, clubhuizen, tuinhuizen, etc. Al onze producten worden gemaakt uit massief of gelamineerd houten logs. Er kan een keuze gemaakt worden uit ronde en vierkante stammen. Onze Loghouses worden uniek ontworpen en voor iedere klant apart samengesteld. Zo kunt u kiezen uit een compleet door ons afgewerkt bouwproject of een casco Loghouse.

Door de zeer goede isolatiewaarden van hout en de warme uitstraling ervan kunnen wij tegen zeer aantrekkelijke prijzen bouwprojecten realiseren. Als u vragen hebt of een vrijblijvend advies of ontwerp wenst, neemt u dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Hout is een van het meest mooie en natuurlijke materiaal om mee te bouwen. Het bevat thermische isolatie-eigenschappen die het verblijf erg aangenaam en gezond maken. Het gevolg is dat de ruimtes koel zijn in de zomer en aangenaam warm aanvoelen in de winter. Met andere woorden: natuurlijke schoonheid, gecombineerd met de meest nieuwe technieken, maken dat uw logbouw zeer aangenaam is om in te wonen of te verblijven.
Onze maatvoering in productie is tot op de 0,1 mm nauwkeurig. Dit zorgt ervoor dat tijdens de montage van uw woning geen tijd wordt verspild aan maatvoering bij de realisatie. Hierdoor reduceren we de tijd die nodig is om uw woning in de hoogste kwaliteit op te leveren. Zo garanderen wij de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.
Ons uitgangspunt is tevredenheid voor beide partijen: u als opdrachtgever en wij als bouwer! Eco-bouwprojecten gebruikt uitsluitend de hoogste kwaliteit materialen bij de bouw van loghouses.
Neem voor verdere informatie vrijblijvend contact met ons op: telefonisch 06 15102657 of per mail info@ecobouwprojecten.nl.