Ontwerp op maat

Of u nou een particuliere opdrachtgever of een project ontwikkelaar bent, al onze projecten worden met de grootste zorgvuldigheid gefabriceerd en opgebouwd. Dit zelfde geldt voor het maken van het ontwerp. Het ontwerp is de basis en de start voor het uitwerken van uw bouwplannen. Het is dus erg belangrijk daar de tijd voor te nemen en met elkaar zorgvuldig te kijken of uw ideeën haalbaar en realistisch zijn.

Als u een particuliere opdrachtgever bent dan denken wij graag met u mee als het gaat om de eerste aanzet in het ontwerp. Door middel van enkele voorbeeldontwerpen zullen we uw ontwerp vorm geven. Op basis van een selectie in de voorbeeldontwerpen ontstaat een duidelijk beeld hoe uw bouwproject eruit zal komen te zien. Daarna kan er door ons een definitief ontwerp op maat gemaakt worden. De kosten van dit ontwerp zijn afhankelijk van de grootte van het ontwerp. Doorgaans liggen deze kosten tussen de 300 en 1200 euro. Deze kosten worden bij opdrachtverstrekking in mindering gebracht op de offerte, dus u hoeft in dat geval niets te betalen voor dure ontwerpkosten. U bespaart hiermee veel geld en hoeft dus geen hoge kosten van een technisch tekenaar of een architect te betalen.

Ook als u al een ontwerp hebt laten maken of op basis van een van de tekeningen uw eventuele aanbesteding wilt laten offreren, dan kunnen wij op basis van uw tekeningen direct een passende offerte maken. De eerste prijscalculatie is een prijsindicatie. Pas nadat uw ontwerp en plannen definitief zijn zal de definitieve offertecalculatie gemaakt worden.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een advies of oriënterend gesprek.