Onderhoud

Ieder houtbouwproject heeft zijn eigen benadering nodig als het gaat om een passend en goed onderhoudsplan. Een buitengevel van hout heeft onderhoud nodig. Echter het is niet zo dat u ieder jaar aan het schilderen bent. Indien u een passend onderhoudsplan en de juiste middelen gebruikt schildert u een houten buitengevel slechts één keer in de 5-7 jaar.

Omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is uw houtbouw mooi en gezond te houden helpt Eco Bouwprojecten u graag bij het opstellen van een goed onderhoudsplan. Eco Bouwprojecten hecht veel waarden aan een verfsysteem dat duurzaam is en het milieu minimaal belast. Hierbij adviseert Eco Bouwprojecten de verfmiddelen van Tikkurila te gebruiken, die op lijnoliebasis worden geproduceerd en zeer milieu vriendelijk zijn. Deze verfsystemen zijn bij uitstek geschikt voor het schilderen van houten huizen en worden geïmporteerd uit Finland. Dit land heeft een eeuwenoude houtbouwgeschiedenis en is daardoor ook marktleider in de productie van de beste verfsystemen voor houtbouwprojecten.

Uiteraard kunnen wij voor u de vakmensen regelen die uw logbouw of houtskeletbouw op professionele manier kunnen voorzien van de juiste onderhoudswerkzaamheden. Voor ieder bouwproject maken wij een passend adviesplan.

Voor meer informatie over onze verfsystemen zie   www.finnpaints.nl
Dit is onze importeur voor hoogwaardige kwaliteit verfsystemen.