Levertijd & levering

Nadat uw plannen en ontwerp definitief zijn en wij de eerste aanbetaling binnen hebben zal er gestart worden met de productie van uw bouwproject.

Logbouw

Voor de productie van een Loghouse moet u rekening houden met een levertijd van 6-8 weken, afhankelijk van de grootte van het project. Bij grotere projecten wordt het bouwproject in fases uitgeleverd omdat de productie van logs veel tijd in beslag neemt in het bouwproces. Zodra de eerste vrachtwagen de eerste partij logs afgeleverd heeft kan begonnen worden met de bouw van uw project. Dit zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te wachten alvorens met de bouw van uw project gestart wordt. De planning van de productie en transport vereist een goede en professionele planning. En deze is bij ons in vertrouwde handen. De bouw van een loghouse neemt doorgaans veel tijd in beslag. Door het toepassen van specifieke en hele oude logbouwtechnieken duurt de bouw van bijvoorbeeld een woonhuis gemiddeld twee tot vier maanden.

Houtskeletbouw

Bij de productie en levering van een houtskeletbouw verloopt het bouwproces in heel andere stappen. Zo wordt een houtskeletbouw in de fabriek eerst 100% gereed gemaakt alvorens deze op transport gaat. Zo komt uw bouwproject dus in één keer helemaal aan op de bouwplaats en niet in fases zoals bij een logbouw het geval kan zijn. De productie van een gemiddeld woonhuis kost ongeveer 6-8 weken. De opbouw van een houtskeletbouw gaat echter heel erg snel. In sommige gevallen is een woning binnen enkele dagen wind- en waterdicht. En kan er begonnen worden met de detail afwerking van de woning.