Wat maakt de Eco Kotta zo bijzonder?

De Eco Kotta heeft een geheel eigen uitstraling en is eigenlijk nergens anders mee te vergelijken. Het ontwerp is gebaseerd op een tent,  maar heeft tegelijk het comfort van een huisje. Ondanks het comfort dat het huisje biedt, blijft het kampeergevoel juist bestaan!

De Eco Kotta biedt alle comfort van een vakantiehuisje, Zo heeft de Eco Kotta twee echte 2 persoons bedstedes waarin uw gasten kunnen slapen op een goed matras, een geïsoleerd dak en wanden, een houten vloer, ramen en deuren met dubbel glas, dempende en isolerende dakbedekking, en naar wens kunnen in dezelfde materialen ook meubels besteld worden die helemaal passen bij de Eco Kotta.

Alles bij elkaar genomen dus de kwaliteit van een vakantiehuisje!

Eco Bouwprojecten heeft getracht de productie van de Eco Kotta zo kostenefficiënt mogelijk te realiseren.  De Kelo houten materialen, die verwerkt zijn in de Eco Kotta, zijn unieke bouwmaterialen die niet in grote hoeveelheden te verkrijgen zijn. Dit maakt dat de gebruikte materialen erg duur zijn.
Eco Bouwprojecten heeft hiervoor een betaalbaar alternatief bedacht waarbij uw huisje een unieke uitstraling krijgt. Dit alternatief bestaat uit wanden die zijn vervaardigd met stampanelen waar de schors nog aan zit. Ook dit model is weer uniek te noemen en een goed betaalbaar alternatief voor de Eco Kotta die gemaakt is van Kelo hout.