Berging/garage bouw

Voor u als grote aannemer of projectontwikkelaar heeft Eco-bouwprojecten zeer aantrekkelijke mogelijkheden voor de productie en plaatsing van prefab bergingen en garages. Eco-bouwprojecten kan u daarbij het volgende aanbieden:

Prefab houten berging

Eco-bouwprojecten produceert en levert prefab bergingen garages in diverse verschillende houtsoorten. Deze bergingen zijn FSC gecertificeerd en zijn vacuüm geïmpregneerd. Voor deze bergingen zijn verschillende opties mogelijk. Ter verduurzaming zijn verschillende behandelingen en technieken mogelijk. Hierbij kunt u denken aan vacuüm impregneren, wood wax, dompelbad, etc. De bergingen zijn indien gewenst in een RAL kleur aan te leveren.

Prefab betonnen fundering

Eco-bouwprojecten levert een betonnen prefab fundering voor de bergingen of garages. Deze betonnen fundering wordt geplaatst in een gestabiliseerd bed van gebroken puin en stabilisatie zand. Deze funderingen worden d.m.v. een mobile kraan op zijn plek gelegd.

Deuren en kozijnen

Voor de bergingen of garages kan Eco-bouwprojecten verschillende opties aanbieden. Hierbij kunt u denken aan Meranti deuren en kozijnen, grenen deuren en kozijnen, garage rol of kantel deuren etc. Alle deuren en kozijnen kunnen in de gewenste RAL kleur worden aangeleverd en geplaatst. Op alle deuren en ramen worden indien gewenst hang en sluitwerk geplaatst volgens het politie keurmerk.

Dakbedekking

Voor de bergingen en garages kan ieder gewenste dakconstructie worden geleverd. Voor deze daken levert Eco-bouwprojecten diverse mogelijkheden in dakbedekking zoals: bitumen met enkele laag of inclusief een onderlaag, EPDM uit een stuk, golfplaten van Acrylaat in diverse kleuren, dakpannen etc. Alle daken worden afgewerkt met de gewenste hemelwater afvoer.